W dniu dzisiejszym, 11 grudnia 2017 r., w hali sportowej ZSP nr 2 w Wejherowie odbył się turniej półfinałowy mistrzostw województwa w piłce ręcznej chłopców. W turnieju, obok naszego zespołu, udział wzięli mistrzowie powiatów: puckiego, kartuskiego i lęborskiego. Po bardzo dobrej grze zaprezentowanej przez nasz zespół w mistrzostwach powiatu przystępowaliśmy do gry w roli faworyta. Sprostaliśmy zadaniu, odnosząc 3 wysokie zwycięstwa i kwalifikując się do turnieju finałowego, który odbędzie się w Kwidzynie w najbliższy piątek.
Skład zespołu: Łukasz Białk, Michał Czaplewski, Mateusz Fetta, Gabriel Golla, Cezary Grabowski, Dominik Klein, Mikołaj Lademann, Michał Milewski, Kamil Piperski, Szymon Rogksz, Radosław Sałata

Końcowa klasyfikacja
ZESPÓŁ